Halep, despre decizia de a continua fără antrenor: Va fi greu. Am ca obiectiv încă un Grand Slam

Postat la 24 noiembrie 2018 123 afişări

Simona Halep a declarat, vineri, la Timişoara, că nu intenţionează să-şi ia un nou antrenor în perioada următoare, astfel că va trebui să fie mai “responsabilă” şi să ia “deciziile necesare şi potrivite”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Halep, despre decizia de a continua fără antrenor: Va fi greu. Am ca obiectiv încă un Grand Slam

Întrebată cum vrea să se perfecţioneze, sportiva a precizat: “Tot timpul avem de lucrat şi de perfecţionat. Nu mă consider o persoană perfectă, mai am multe de făcut. Mi-aş dori să progresez şi în tenis, pentru că sunt multe lucruri la care aş vrea să fiu mai bună, pe parte personală, pe partea emoţională, psihologică. Foarte, foarte multe şi am energia necesară să fac acest lucru”.

De asemenea, Simona Halep a afirmat că şi-ar dori ca echipa României de tenis feminin să le bată pe jucătoarele Cehiei în turul I din Grupa Mondială la Fed Cup, pe 9 şi 10 februarie, afirmând că printre obiectivele ei de anul acesta a fost şi cel referitor la echipa de Fed Cup. “Nu va fi uşor, ele au câştigat de câteva ori trofeul, însă dacă o să fim relaxate şi cu încredere, eu cred că orice este posibil”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
halep,
slam,
antrenor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.