Hackerii au publicat pe dark web datele unei companii franceze din domeniile apărare şi aeronautică

Autor: Petru Mazilu Postat la 11 noiembrie 2022 14 afişări

Hackerii au publicat pe dark web datele unei companii franceze din domeniile apărare şi aeronautică

Hackerii au publicat pe dark web informaţii furate de la Thales, o companie franceză din domeniile apărare şi aeronautică, potrivit franceinfo

Date referitoare la grupul francez de apărare şi tehnologie Thales (TCFP.PA) au fost publicate pe dark web de către grupul de hackeri LockBit 3.0, a anunţat vineri site-ul de ştiri franceinfo.

Compania a dezvăluit săptămâna aceasta că un grup de hackeri, probabil de origine rusă, a furat o parte din datele sale.

Thales a deschis o anchetă internă şi a informat agenţia naţională de securitate cibernetică ANSSI, potrivit Reuters.

Compania franceză oferă întreprinderilor, organizaţiilor şi guvernelor tehnologii avansate în sectoarele apărării, aeronauticii, spaţiului, transporturilor şi securităţii digitale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hackeri,
dark web,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.