H&M ar putea să mărească preţurile pentru a creşte salariile angajaţilor

Postat la 10 decembrie 2013 44 afişări

Compania suedeză H&M a anunţat că ia în calcul creşterea preţurilor pentru a putea să ofere salarii mai mari angajaţilor din ţările foarte sărace.

H&M ar putea să mărească preţurile pentru a creşte salariile angajaţilor

 Gigantul suedez colaborează cu fabrici din 23 de ţări, printre care Bangladesh, Cambodgia, Sri Lanka sau Vietnam, unde nivelul salarial este foarte scăzut. Producătorul de îmbrăcăminte a anunţat luni, la o întâlnire cu grupuri de presiune din Stockholm, că va încerca să îmbunătăţească salariile angajaţilor din ţările foarte sărace, cel mai probabil prin creşterea preţului produselor, relatează Huffington Post.

Helena Helmersson, director de sustenabilitatea H&M, spune totuşi că nu ar trebui să ne aşteptăm la un salt al preţurilor în viitorul apropiat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/h-m-ar-putea-sa-mareasca-preturile-pentru-a-creste-salariile-angajatilor-11753241
11753241
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.