Compania din România care a dat afară 93 de angajaţi şi le-a făcut public numele ca să nu-i mai angajeze nimeni

Autor: Razvan Muresan Postat la 10 decembrie 2013 73502 afişări

Compania din România care a dat afară 93 de angajaţi şi le-a făcut public numele ca să nu-i mai angajeze nimeni

36 de şoferi au fost concediaţi în 2013 de compania de transporturi International Lazăr Company, cu sediul la Piteşti, contractul de muncă încetând din cauza prejudiciilor create.

Angajaţii au fost concediaţi pentru furt de motorină, lipsa mărfurilor transportate, accidente grave, conduită iresponsabilă în trafic sau acte grave de indisciplină. Lista completă a celor 93 de angajaţi problemă conţine numele, prenumele şi oraşul de reşedinţă şi este disponibilă AICI.

International Lazar Company deţine cea mai cuprinzătoare flotă din judeţul Argeş ce totalizează 310 camioane, potrivit informaţiilor disponibile pe siteul companiei. Compania a înregistrat venituri de 38,1 milioane de euro şi un profit de două milioane de euro în anul fiscal 2012.

Rutele transportatorului International Lazăr Company, compania care transportă autovehiculele Dacia produse la Mioveni, ajung pe lângă Maroc şi in Turcia, Iran sau Moscova, iar în portofoliu intra pe plan local cei trei producători de anvelope Michelin, Pirelli şi Continental şi companii precum P&G, Saint Gobain şi distribuitorul de bunuri de larg consum Elgeka Ferfelis.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/compania-din-romania-care-a-dat-afara-93-de-angajati-si-le-a-facut-public-numele-ca-sa-nu-i-mai-angajeze-nimeni-11752471
11752471
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.