Separatiştii proruşi menţin controlul asupra administraţiei din Doneţk, dar situaţia este cal

Postat la 19 aprilie 2014 35 afişări

Forţele separatiste proruse continuau să controleze, sâmbătă dimineaţa, într-o atmosferă de calm, administraţia regională din Doneţk, în estul Ucrainei, după ce au respins acordul de la Geneva privind detensionarea situaţiei din ţară.

Separatiştii proruşi menţin controlul asupra administraţiei din Doneţk, dar situaţia este cal

Aproximativ 50 de simpatizanţi proruşi erau reuniţi în jurul impozantei clădiri, ocupată de lideri ai "Republicii Doneţk" autoproclamate şi înconjurată de saci de nisip, pneuri şi mobile răsturnate folosite ca baricade, sub supravegherea unor bărbaţi cu cagule.

"Continuăm ca de obicei", a declarat unul dintre aceşti separatişti pentru AFP. "Un preot ortodox este cu noi în interior şi vom sărbători Paştele în această seară".

În jurul clădirii, locuitorii se plimbă sau aleargă ca de obicei, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În afară de câteva clădiri publice controlate de separatişti, oraşul funcţionează normal.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/separatistii-prorusi-mentin-controlul-asupra-administratiei-din-donetk-dar-situatia-este-cal-12493135
12493135
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.