Guvernul ucrainean a autorizat atacarea aeronavelor ce încalcă frontiera de stat

Autor: Olimpia Nicolae Postat la 30 decembrie 2016 178 afişări

Guvernul de la Kiev a încuviinţat Armatei ucrainene tragerea cu arme asupra aeronavelor ce încalcă frontiera aeriană statală, informează Russia Today.

Instrucţiunile Guvernului ucrainean vizează avioanele neautorizate să pătrundă în spaţiul aerian statal din Ucraina, inclusiv aeronave ale forţelor armate ale altor state.

Sunt vizate atât aeronave de vânătoare, cît şi cele ce întreprind curse aeriene comerciale ce nu deţin autorizaţia în cauză.

Potrivit documentului care autorizează această acţiune, ce este datat pe 28 decembrie, sunt menţionate de asemenea atacurile asupra aeronavelor ce pot fi folosite cu ”scopuri teroriste”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UCRAINA,
GUVERN,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.