Stewardesele acestei companii aeriane sunt aduse la munca cu maşini de lux, primesc locuinţe gratuite şi au multe alte avantaje neobişnuite - GALERIE FOTO

Postat la 30 decembrie 2016 1568 afişări

Emirates Airlines este una dintre cele mai luxoase companii aeriene din lume, dacă nu cea mai luxoasă. Aeronavele deosebite ale companiei oferă cocktail-baruri, scaune enorme, având singurul serviciu de duş cu spa din lume ce poate fi făcut în timpul zborului. Emirates se mândreşte, de asemenea, cu recordul pentru cei mai mulţi pasageri pe un zbor regulat, programat cu noua lor bijuterie- un avion cu reacţie A380, cu 615 locuri, cel mai nou flotei sale de lux. Iar echipajul de însoţitori de zbor se ridică la aceleaşi standarde. Clienţii ce îşi permit să zboare în asemenea condiţii sunt serviţi de însoţitori de zbor care sunt aleşi pe sprânceană recrutori globali Emirates. Aceştia intervievează circa 200.000 de candidaţi pe an din întreaga lume şi selectează un norocos din 5000 să lucreze pentru compania lor.

Jobul nu este simplu de obţinut, nici de realizat. Însoţitorii de zbor trebuie să lucreze din greu, şi, cel puţin pentru această companie aeriană, trebuie sa arate grozav în timp ce îşi fac munca. Există un program riguros de formare, cerinţa de a se muta la Dubai, în Emiratele Arabe Unite (practic, de a-şi lăsa ţara lor de origine, toţi cunoscuţii şi apropiaţii), şi multe reglementări stricte care trebuie respectate. În schimb, este aventura vieţii lor. Spre deosebire de echipajele altor companii aeriene, cei de la Emirates au câteva atuuri  deosebite: 

11. Locuinţe gratuite în Dubai

După cum ştim, este o cerinţă absolută că însoţitorii de zbor Emirates să aibă reşedinţa în Dubai, într-una dintre cele 60 clădiri ale companiei, locuri speciale unde locuiesc însoţitorii de zbor. Compania doreşte să promoveze un sentiment de comunitate în rândul angajaţilor lor, un lucru de apreciat, mai ales că de mulţi şi-au lăsat întreaga viaţă în urmă pentru această oportunitate. Apartamentele, ce se află în clădiri noi şi moderne, sunt complet mobilate şi includ gaz, apă şi electricitate. În general, au un coleg de apartament, dar beneficiază de propriul lor dormitor privat. În cazul în care o persoană (de exemplu, cineva cu o familie) trăieşte pe cont propriu, primeşte o sumă pentru locuinţă,  pentru a o ajuta la plata casei pe care au ales-o.

10. Întotdeauna arată şi se simt bine

Aspectul este o altă cerinţă, imaginea fiind una dintre cele mai mai mândrii ale companiei. Însoţitorii de zbor Emirates sunt învăţaţi să păstreze un ritual strict de frumuseţe chiar şi atunci când nu sunt la locul de muncă. Tinutele de culoare kaki, pălăria lor tipică şi iar rujul roşu aprins au devenit semne distinctive ale celei mai mari companii aeriane din Orientul Mijlociu.

În timpul cursului de formare de şapte săptămâni de la Dubai, ele sunt instruite cu privire la modul de a aplica machiajul conform standardelor companiei, la produsele corecte de îngrijire a pielii, recomandate pentru rutina de îngrijire a pielii. De asemenea, le este recomandat să poarte chiar şi o mască de vitamina C în timpul perioadelor de repaus suprapuse, pentru a stimula celulele pielii şi a-şi păstra strălucirea. Bineînţeles, acestea nu pot avea excese de greutate pentru că trebuie să fie mereu în formă.

9. Avantaje locale

Angajaţii Emirates Group primesc un card ce le dă dreptul la reduceri generoase pentru mese, cumpărături, hoteluri şi petrecere a timpului liber în Dubai şi restul U.A.E. Cardul FACE (însoţitor de zbor Clubul Emirates) oferă membrilor evenimente sociale şi sportive gratuite, plajă şi acces la o sală de gimnastică, precum şi produse alimentare şi băuturi din partea casei, la mai multe locaţii din Dubai.

Există, de asemenea, unele „alocaţii profesionale” acordate pentru efortul de a-şi menţine standardul aparenţei în cadrul companiei: îngrijirea părului, solar, albire de dinţi, îngrijirea unghiilor etc. 

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zbor,
emirates,
avantaje,
dubai,
companie,
refuz
/actualitate/stewardesele-acestei-companii-aeriane-sunt-aduse-la-munca-cu-masini-de-lux-primesc-locuinte-gratuite-si-au-multe-alte-avantaje-neobisnuite-galerie-foto-16043701
16043701
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.