Guvernul permite Poştei Române să îşi reeşaloneze la plată datoriile către alte instituţii de stat

Postat la 30 mai 2012 8 afişări

Datoriile Poştei Române către alte instituţii ale statului vor fi reeşalonate la plată, măsura fiind aprobată, miercuri, de Guvern pentru a evita intrarea companiei în insolvenţă, din cauza managementului defectuos exercitat până în prezent, a declarat premierul Victor Ponta.

El a arătat că, în lipsa acestei decizii, Poşta Română ar fi intrat în insolvenţă şi ar fi riscat "închiderea".

Întrebat de jurnalişti dacă Guvernul a obţinut avizul Fondului Monetar Internaţional şi al Comisiei Europene pentru reeşalonarea datoriilor la Poşta Română, companie aflată pe lista unităţilor de stat monitorizate, premierul a afirmat că există toate aprobările necesare.

În urmă cu două săptămâni, premierul a anunţat că va trimite Corpul de Control să verifice situaţia de la Poşta Română şi Agenţia Domeniilor Statului, după ce a primit date care relevă că aceste două companii se află într-o situaţie economică dificilă, Poşta fiind chiar în pericol de insolvenţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Guvern,
Poşta Româna,
reeşalonare
/actualitate/guvernul-permite-postei-romane-sa-isi-reesaloneze-la-plata-datoriile-catre-alte-institutii-de-stat-9687479
9687479
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.