Guvernul impoziteaza tichete de masa si elimina scutirile pe venit acordate programatorilor

Postat la 10 mai 2010 14 afişări

Guvernul va extinde baza de impunere pentru impozitul pe venit incluzand si tichetele de masa, veniturile din castigurile de capital, inclusiv dobanzile la depozitele bancare, si platile compensatorii, si va elimina scutirile de la impozitul pe venit acordate programatorilor din domeniul IT.

Masurile sunt cuprinse in Memoramdumul suplimentar de Intelegere convenit de Romania cu FMI si UE si obtinut de MEDIAFAX.

Documentul mai prevede reducerea cu 25% a salariilor, dar si a sporurilor si altor plati de natura salariala pentru toti salariatii din sectorul public, incepand cu 1 iunie 2010, precum si "rationalizarea" in continuare a numarului de salariati din sectorul public, in lunile urmatoare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Guvern,
impozit,
tichete,
masa,
scutiri
/actualitate/guvernul-impoziteaza-tichete-de-masa-si-elimina-scutirile-pe-venit-acordate-programatorilor-6106578
6106578
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.