Guvernul a trecut in revista 362 de amendamente depuse la legea educatiei

Postat la 25 octombrie 2010 13 afişări

Cabinetul Boc a analizat, duminica, intr-o sedinta de circa trei ore amendamentele depuse de parlamentari la proiectul legii educatiei. Mai exact, au fost discutate 362 de amendamente - 271 depuse la Camera Deputatilor si 91 inregistrate la Senat.

"Amendamentele care urmaresc conceptia de modernizare a educatiei asumata de Guvern vor fi luate in considerare. Guvernul se va reuni intr-o noua sedinta miercuri, cand va adopta forma finala a Legii educatiei", a afirmat purtatorul de cuvant al Executivului, Ioana Muntean.

Proiectul, in forma finala, va fi transmis joi Parlamentului, zi in care, daca va supravietui votului motiunii de cenzura, Cabinetul Boc isi va asuma raspunderea pe proiectul Legii educatiei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
educatie,
lege,
asumare,
guvern,
amendamente
/actualitate/guvernul-a-trecut-in-revista-362-de-amendamente-depuse-la-legea-educatiei-7552374
7552374
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.