Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă privind TVR. Printre avizatori nu sunt miniştri PNL - surse

Autor: Ovidiu Bărbulescu Postat la 18 decembrie 2013 71 afişări

Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă care permite birourilor reunite ale Parlamentului să aprobe conducerea interimară a TVR, printre avizatori nefigurând niciun ministru liberal, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

"Actul normativ nu are avizele miniştrilor liberali deoarece nici nu trebuia să fie avizat de aceştia, ci doar să fie adoptat în cadrul Guvernului", susţin sursele citate.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că i-a spus premierului Victor Ponta că miniştrii liberali nu vor semna o OUG privind conducerea interimară a TVR.

Antonescu a spus că PNL nu îl poate împiedica pe primul ministru să dea o ordonanţă de urgenţă, dar că aceasta nu va fi semnată de miniştrii PNL.

El a precizat că PNL optează pentru numirea de către Parlament a conducerii interimare a TVR, şedinţa de plen reunit putând să aibă loc vineri.

Antonescu a mai spus că, având în vedere că Rareş Bogdan nu este agreat de PSD, liberalii vor face o nouă propunere.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GUVERN,
ORDONANŢĂ,
TVR
/actualitate/guvernul-a-adoptat-ordonanta-de-urgenta-privind-tvr-printre-avizatori-nu-sunt-ministri-pnl-surse-11791035
11791035
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.