Comisia a făcut raportul pe activitatea CEC Bank, care nu e public. Preşedintele comisiei se contrazice în declaraţii

Postat la 18 decembrie 2013 55 afişări

Raportul comisiei senatoriale de buget privind activitatea CEC Bank a fost depus, miercuri, la Biroul Permanent al Senatului, preşedintele comisiei, Cosmin Nicula, făcând declaraţii contrare cu privire la confidenţialitatea acestui document.

Comisia a făcut raportul pe activitatea CEC Bank, care nu e public. Preşedintele comisiei se contrazice în declaraţii

 Preşedintele Comisiei de buget-finanţe, senatorul PSD Cosmin Nicula, a declarat că nu poate da detalii privind concluziile raportului de anchetă, acestea urmând a fi prezentate presei de către Biroul Permanent al Senatului.

Comin Nicula a anunţat că a depus raportul comisiei la Biroul Permanent al Senatului, la Secretariatul general, şi că urmează să fie discutat de conducerea Senatului pe 30 decembrie.

"Nu pot să vă spun date cu caracter confidenţial, aceste date cu caracter confidenţial sunt depuse la caseta de informaţii secrete a Senatului, iar membrii Biroului permanent care au ORNISS le pot studia acolo", a anunţat Cosmin Nicula. CEC Bank este condusă de Radu Gheţea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/comisia-a-facut-raportul-pe-activitatea-cec-bank-care-nu-e-public-presedintele-comisiei-se-contrazice-in-declaratii-11790168
11790168
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.