Ponta se află la Cotroceni. Premierul şi ministrul Finanţelor discută cu preşedintele pe tema bugetului

Postat la 18 decembrie 2013 38 afişări

Premierul Victor Ponta se află la Cotroceni, unde are o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu. Conform unor surse oficiale, de la sediul PNL, Victor Ponta a plecat direct la Cotroceni. Premierul a plecat în aceeaşi maşină cu ministrul Finanţelor, liberalul Daniel Chiţoiu. Potrivit unor surse din USL, premierul şi ministrul Finanţelor discută la Cotroceni pe tema bugetului.

Ponta se află la Cotroceni. Premierul şi ministrul Finanţelor discută cu preşedintele pe tema bugetului

 Ponta nu a ajuns la un acord cu miniştrii liberali legat de situaţia de la TVR şi a decis, astfel, să plece la sediul PNL pentru a discuta cu preşedintele Crin Antonescu, au declarat surse oficiale. Premierul a plecat de la sediul PNL, unde a stat mai puţin de jumătate de oră.

El nu a făcut declaraţii nici la sosire, nici la plecarea de la sediul PNL.

Premierul a fost însoţit de vicepremierul Gabriel Oprea şi de ministrul Mircea Duşă.

Liderii PNL insistă pentru continuarea procedurii parlamentare în cazul numirii conducerii interimare a TVR, dar şi pentru renunţarea la iniţiativa de comasare a Muzeului Ţăranului Român cu Muzeul Satului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-se-afla-la-cotroceni-premierul-si-ministrul-finantelor-discuta-cu-presedintele-pe-tema-bugetului-11790151
11790151
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.