Guvern: Comisia Europeană va discuta pe 5 decembrie dacă amână până în martie decizia privind aderarea la Schengen

Postat la 04 decembrie 2012 7 afişări

Comisia Europeană se va pronunţa în data de 5 decembrie cu privire la aderarea României şi Bulgariei la Schengen, dată la care se va discuta dacă decizia în privinţa aderării va fi sau nu amânată până în martie 2013, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu.

"Noi aşteptăm data de 5 decembrie. Pe 5 decembrie, dacă am informaţiile bune, ştiu că în JAI (Comitetul pentru Justiţie şi Afaceri Interne - n.r.) se va pronunţa Comisia referitor la aderarea la Schengen a României şi Bulgariei. Pe data de 5, atunci se va vedea: se translatează până în martie 2013 sau se ia o hotărâre", a afirmat, marţi, Andrei Zaharescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Schengen,
aderarea,
Comisia Europeană
/actualitate/guvern-comisia-europeana-va-discuta-pe-5-decembrie-daca-amana-pana-in-martie-decizia-privind-aderarea-la-schengen-10367937
10367937
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.