GTS Telecom: Afaceri de 20 mil. euro şi EBITDA de 5 mil. euro în 2012

Autor: Anca Barbulescu Postat la 22 februarie 2013 82 afişări

Furnizorul de servicii de telecomunicaţii bazate pe infrastructiră GTS Telecom, parte a GTS Central Europe, a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro şi venituri înainte de taxe, dobânzi, depreciere şi amortizare EBITDA de 5 milioane de euro, în creştere cu 10% faţă de 2011.

Afacerile de 20 de milioane de euro anul trecut sunt considerate de companie un rezultat bun având în vedere piaţa afectată de schimbări ale preţurilor reglementate pentru serviciile de voce, precum şi de scăderea utilizării fondurilor publice şi europene.

"Afacerile din România au întâmpinat provocări în 2012; cu toate acestea, am continuat să ne optimizăm activităţile şi să menţinem nivelul serviciilor. Am încheiat anul cu rezultate operaţionale bune. Pentru 2013, plănuim să creştem nivelul investiţiilor de până acum în servicii de tip cloud (IaaS) şi să ne extindem în mod inteligent reţeaua, pentru a răspunde nevoilor clienţilor noştri", a declarat Michael Rees, managing Ddirector al GTS Telecom.

GTS Telecom îşi va continua investiţiile, pentru a le oferi clienţilor săi o gamă completă de servicii de comunicaţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GTS Telecom,
EBITDA,
afaceri
/actualitate/gts-telecom-afaceri-de-20-mil-euro-si-ebitda-de-5-mil-euro-in-2012-10587087
10587087
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.