Grupul OTE va numi un singur om in fruntea Romtelecom si Cosmote, pe Stefanos Theocharopoulos, seful diviziei de telefonie mobila

Postat la 06 mai 2011 14 afişări

Romtelecom si Cosmote, companiile de telefonie fixa si mobila controlate de grupul elen OTE in Romania, cu 12 milioane de abonati si un business anual care ajunge la aproximativ 1,3 miliarde de euro, vor fi conduse de un singur om, iar in aceasta functie va fi promovat Stefanos Theocharopoulos (foto stanga), directorul executiv al diviziei de telefonie mobila a grupului din Romania, au declarat pentru ZF mai multe surse de pe piata de comunicatii.

Theocaropoulos, 43 de ani, care a venit in Romania in ianuarie 2008, castiga astfel competitia dusa in ultimii ani in spatele usilor inchise cu Yorgos Ioannidis, 61 de ani, CEO al Romtelecom din februarie 2007 pentru functia de lider al companiei gigant care se va forma din fuziunea celor doi operatori.

In Romania s-ar repeta astfel situatia din Grecia unde Michael Tsamaz, fost CEO al diviziei de telefonie mobila a preluat si conducerea diviziei de telefonie fixa, odata cu retragerea din functie a lui Panagis Vourloumis, fost presedinte si CEO al OTE.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grupul-ote-va-numi-un-singur-om-in-fruntea-romtelecom-si-cosmote-pe-stefanos-theocharopoulos-seful-diviziei-de-telefonie-mobila-8237564
8237564
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.