Grupul Lowe lansează agenţia de mobile marketing Mobile Works

Autor: Ana Raduta Postat la 16 februarie 2012 32 afişări

Alex Putineanu a fost numit managing director al companiei.

"În urmă cu trei ani dezvoltam pentru clienţii noştri primele proiecte de mobile marketing, cu suportul agenţiei de digital a grupului. Astăzi a devenit un canal cheie de conectare a brandurilor cu consumatorii", spune Veronica Savanciuc, preşedintele şi CEO-ul grupului Lowe.

Decizia de a lansa o nouă companie vine în contextul în care piaţa locală de mobile marketing este într-o continuă expansiune, numărul smartphone-urilor fiind în creştere, iar ratele de utilizare ale mobisite-urilor şi ale aplicaţiilor mobile sunt tot mai ridicate.

De conducerea agenţiei se va ocupa Alex Putineanu. Agenţia dezvolta deja proiecte pentru clienţi precum Orange, BMW, kika, Stella Artois, Ferrero, Beck's, Bergenbier, Johnson&Johnson sau Farmaciile Dona.

"Mobile marketing-ul se îndreaptă cu paşi rapizi către <mass adoption>. 2012 va fi un an plin de oportunităţi în acest domeniu datorită unei nevoi mai mari de eficientizare a cheltuielilor de comunicare, a creşterii ratei de penetrare a smartphone-urilor, a internetului mobil şi a nivelului de familiarizare cu beneficiile mobile marketing-ului", spune Alex Putineanu, managing director Mobile Works.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Grupul Lowe,
Mobile Works,
marketing
/actualitate/grupul-lowe-lanseaza-agentia-de-mobile-marketing-mobile-works-9240849
9240849
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.