Grupul Caroli Foods inchide fabrica de la Tulcea

Postat la 04 iulie 2011 45 afişări

Grupul Caroli Foods inchide fabrica de la Tulcea, unde lucreaza 170 de angajati, si transfera operatiunile in spatiul de productie de la Pitesti.

"Grupul (...) va depune toate eforturile pentru a minimiza impactul pe care aceasta decizie il are asupra celor 170 de angajati ai unitatii de productie din Tulcea", se arata intr-un comunicat de presa."Prioritatea noastra este de a-i sprijini pe angajatii fabricii din Tulcea sa depaseasca aceste momente dificile, intreaga echipa depunand toate eforturile in acest sens", afirma Ovidiu Dusleag, director executiv al Grupului Caroli Foods.

De la 1 iulie, toate produsele procesate in cadrul fabricii din Tulcea vor fi produse la Pitesti. Grupul Caroli Foods a devenit liderul pietei de mezeluri proaspete din Romania prin fuziunea pe plan local cu Campofrio Food Group, liderul pietei de produse procesate din carne din Europa si un important jucator global in domeniu. In prezent, grupul detine un portofoliu format din brandurile Campofrio, Caroli, Maestro, Sissi, Gourmet si Primo.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Caroli Foods,
Tulcea,
fabrica,
inchidere
/actualitate/grupul-caroli-foods-inchide-fabrica-de-la-tulcea-8437443
8437443
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.