Grupul Banca Transilvania a dezvăluit cu cât a vândut divizia de leasing operaţional

Postat la 15 august 2018 190 afişări

Grupul Financiar Banca Transilvania a acceptat să vândă BT Operaţional Leasing către Autonom Services pentru un preţ de 28,1 milioane de lei (7 milioane de dolari), reiese din cel mai recent raport financiar al Băncii Transilvania, la 6 luni, publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.

Grupul Banca Transilvania a dezvăluit cu cât a vândut divizia de leasing operaţional

La 8 mai, Grupul BT a anunţat că a semnat un contract pentru vânzarea întregii participaţii pe care o deţinea în BT Operaţional Leasing, de 100%, către Autonom Services, fără să menţioneze valoarea tranzacţiei.

„Valoarea justă a contraprestaţiei primite din această tranzacţie” se ridică la valoarea de 28,1 milioane de lei (6 milioane de euro), se precizează în raportul Băncii Transilvania la 6 luni, „preţul fiind supus unui mecanism de ajustare în funcţie de îndeplinirea condiţiilor contractuale din partea ambelor părţi”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.