Grupul Agroland, listat la BVB, anunţă intrarea pe piaţa din Sibiu

Autor: Andra Stroe Postat la 07 octombrie 2021 271 afişări

Grupul Agroland, listat la BVB, anunţă intrarea pe piaţa din Sibiu

Grupul Agroland (indice bursier AG) intră pe piaţa din Sibiu, prin deschiderea primului magazin din oraş, în urma unei investiţii de 200.000 euro.

Agroland MEGA Sibiu este situat în nordul oraşulu, în incinta Prima Shopping Center, cel mai nou parc comercial din oraş, deschis publicului pe 7 octombrie. Acesta este cel de-al zecelea magazin MEGA inaugurat de companie în 2021. Reprezentanţii reţelei au în plan ca, până la sfârşitului acestui an, să mai deschidă două unităţi MEGA, în Bârlad (jud. Vaslui) şi Balş.

Agroland operează cea mai mare reţea de magazine cu produse pentru gradinărit, îngrijirea animalelor şi hobby farming din România,

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deschidere,
magazin,
sibiu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.