Grindeanu: Întârzieri pe lotul 3 al autostrăzii de centură a Capitalei. Constructorul, penalizat

Autor: Cosmin Pirv Postat la 24 august 2022 58 afişări

Grindeanu: Întârzieri pe lotul 3 al autostrăzii de centură a Capitalei. Constructorul, penalizat

Constructorul lotului 3 al autostrăzii de centură a Capitalei, Bragadiru – Joiţa, înregistrează întârzieri faţă de graficul asumat şi a fost penalizat până acum cu peste 2,3 milioane de lei, a anunţat miercuri ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că pe lotul 1 Glina - Vidra (16,93 km), lucrările au ajuns la un stadiu fizic de 47,65 %, iar pe lotul 2 Vidra - Bragadiru (16,30 km), lucrările au ajuns la un stadiu fizic de 63 %.

Constructorul turc evoluează bine pe aceste două loturi şi în acest ritm va finaliza lucrările anul viitor, aşa cum prevede contractul, arată ministrul Tranporturilor.

Pe lotul 3 Bragadiru – Joiţa, în lungime de 17,96 km, lucrările au ajuns la un stadiu fizic de 13,36 %.

„Constructorul grec înregistrează întârzieri faţă de graficul asumat, pe care trebuie să le recupereze pentru a finaliza lucrările anul viitor (2023). Din cauza întârzierilor, inclusiv în faza de proiectare, CNAIR a penalizat constructorul cu peste 2,3 milioane de lei până acum”, a transmis Sorin Grindeanu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sorin grindeanu,
constructor,
centură

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.