Grindeanu despre Florin Jianu: Poate nu a rezistat asaltului. Alexandru Petrescu, propus interimar

Postat la 02 februarie 2017 204 afişări

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, că probabil ministrul pentru Mediul de Afaceri, Florin Jianu, nu a rezistat asaltului din ultimele zile şi "a făcut un pas în spate", afirmând că îl va propune ca interimar pe ministrul Economiei, Alexandru Petrescu.

''Ceea ce s-a întâmplat, ieri, când au devenit publice numerele noastre de telelefon, eu le-am păstrat şi poate vreti şi sms-urile primite de mine, de familia mea, de toţi miniştrii şi de familiile lor, unele argumentate, altele care nu au nicio legatură cu un comportament normal (…) Poate că unul dintre colegii mei nu a rezistat la acest asalt şi anume Florin Jianu şi a făcut în activitatea sa un pas în spate. Nu este simplu să primeşti înjurături legate de tine, de familia ta (…)'', a spus premierul, în contextul demisiei ministrului pentru Mediul de Afaceri, Florin Jianu.

Sorin Grindeanu a afirmat că va propune ca ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, să preia conducerea interimară a Ministerului pentriu Mediul de Afaceri.

''O să fac o propunere pentru interimat astfel încât să vină să susţină bugetul ministerului pentru IMM, pe ministrul economiei, pe domnul (Alexandru-n.r.) Petrescu'', a precizat el.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.