Grecia vrea un miliard de euro de la Banca Europeană pentru Investiţii, pentru a stimula economia

Postat la 12 martie 2012 47 afişări

Grecia speră să obţină o finanţare de un miliard de euro de la Banca Europeană pentru Investiţii (BEI) în acest an pentru a stimula economia, aflată în recesiune de mai mulţi ani, a dedclarat un oficial elen.

Grecia şi Comisia Europeană cer BEI să elibereze fondurile, a declarat Gikas Hardouvelis, principalul consilier economic al premierului elen, Lucas Papademos.

"Cred că în final se va întâmpla", a spus Hardouvelis, la postul de televiziune Mega, adăugând că BEI ar putea împrumuta banii prin intermediul băncilor locale.

După succesul programului de reducere a îndatorării statului, Grecia caută acum modalităţi de a-şi reporni economia, aflată în al cincilea an de recesiune.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Grecia,
Banca Europeană,
Investiţii,
economie
/actualitate/grecia-vrea-un-miliard-de-euro-de-la-banca-europeana-pentru-investitii-pentru-a-stimula-economia-9391879
9391879
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.