Grecia a lansat o nouă campanie turistică, sub sloganul: "Grecia, cea mai bogată ţară din lume"

Postat la 06 iulie 2013 147 afişări

Grecia a lansat o nouă campanie de promovare a turismului, sub numele "Grecia, cea mai bogată ţară din lume", cu referire însă la cultura şi istoria ţării, întrucât nivelul de trai al grecilor a scăzut simţitor în ultimii ani, marcaţi de recesiune dură şi criza supraîndatorării statului.

Grecia a lansat o nouă campanie turistică, sub sloganul: "Grecia, cea mai bogată ţară din lume"

 Grecia a devenit în ultimii ani una dintre cele mai sărace state din UE, dar vrea să revigoreze turismul şi economia afirmând exact contrariul, chiar dacă este vorba doar de moştenirea culturală şi istoria ţării, adevăratele bogăţii ale ţării, potrivit portalului GreekReporter.

Noua campanie, prezentată de ministrul Turismului, Olga Kefaloyianni, s-ar putea să nu fie foarte apreciată de grecii împinşi sub pragul sărăciei de măsurile de austeritate impuse de guvern la cererea creditorilor internaţionali.

Campania turistică include patru mesaje video care vor fi difuzate în etape pe intenet.

Cititi mai multe pe www.mediafax,ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grecia-a-lansat-o-noua-campanie-turistica-sub-sloganul-grecia-cea-mai-bogata-tara-din-lume-11099651
11099651
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.