Graţiela Gavrilescu, sarcină de partid pentru tinerii din ALDE: Să fiţi la concurenţă cu #rezist

Postat la 20 mai 2018 51 afişări

Vicepreşedintele ALDE, Graţiela Gavrilescu, le-a cerut, duminică, tinerilor din partid, în timpul galei premiilor TLDE, să fie ”la concurenţă cu #rezist”, să fie mai activi în mediul on-line şi să posteze ”în permanenţă mesaje cu sigla ALDE”.

Graţiela Gavrilescu, sarcină de partid pentru tinerii din ALDE: Să fiţi la concurenţă cu #rezist

”Suntem la trei ani de existenţă, scorul nostru se dublează, aţi văzut sondajele - 12-13% este un scor bun astăzi, dar insuficient pentru 2020. Voi, viitorul politicii româneşti, viitorul ALDE, trebuie să luptaţi alături de noi ca scorul în 2020 să fie ca ALDE să fie al doilea partid puternic din România. Cred că putem să demonstrăm lucrul acesta”, a spus Graţiela Gavrilescu în cadrul Galei premiilor TDLE, acţiune care se desfăşoară la Palatul Parlamentului.

Ea le-a mulţumit tinerilor din ALDE pentru că, în zi de duminică, au venit la acţiunea de partid.

”Eu vă mulţumesc că astăzi, în zi de duminică, aţi reuşit după o seară în care, poate, aţi vrut să vă duceţi cu prietena la discotecă sau la un spectacol, dar totuşi aţi reuşit să vă treziţi devreme şi să fiţi prezenţi aici, în această sală. Asta înseamnă că vă doriţi, voi tinerii liberali, să trăiţi în pace în această frumoasă ţară, să trăiţi în democraţie.

De aceea o să vă rog ca, aşa cum #Rezist postează zilnic împotriva noastră pe Facebook şi pe toate reţelele de socializare, împotriva poporului român, împotriva unităţii noastre, aşa să postaţi dvs în permanenţă cu sigla ALDE şi promovaţi-vă. Aveţi posibilitate. Meritaţi pentru ca noi şi dvs să putem să păstrăm această minunată ţară aşa cum există ea astăzi pentru viitoarele generaţii. Vă mai rog ceva (...) să fiţi la concurenţă cu #rezist, trebuie, pentru că ALDE merită. Aşa vom putea să fim a doua putere politică a României în 2020”, a mai spus Gavrilescu.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.