Grapini spune că o "masă critică" de angajaţi de la stat nu îşi face treaba şi vrea schimbarea legii

Postat la 14 mai 2013 27 afişări

Ministrul delegat pentru IMM, mediul de afaceri şi Turism, Maria Grapini, a declarat marţi, într-o conferinţă, că există printre funcţionari o "masă critică" ce nu îşi face treaba şi că vrea schimbarea legii funcţionarului public.

Grapini spune că o "masă critică" de angajaţi de la stat nu îşi face treaba şi vrea schimbarea legii

 Ea a spus că după desfiinţarea Gărzii Financiare, angajaţii instituţiei vor fi în continuare funcţionari publici şi vor fi la dispoziţia Agenţiei pentru Funcţionari Publici.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală va fi restructurată şi va rămâne în subordinea Ministerului Finanţelor, iar controlul operativ va fi realizat de către o singură entitate, rezultată din comasarea Gărzii Financiare, Vamă şi Direcţia Antifraudă.

"Asta este sarcina ministrului de resort, să vadă ce fac, dar eu nu asta aş plânge. Din contră, eu astăzi la întâlnire am criticat calitatea funcţionarului public şi am cerut acestui grup de lucru să îmi vină cu o propunere de schimbare a legii funcţionarului public, pentru că eficienţa unui ministru este dată de modul cum lucrează funcţionarii publici", a adăugat ea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grapini-spune-ca-o-masa-critica-de-angajati-de-la-stat-nu-isi-face-treaba-si-vrea-schimbarea-legii-10877070
10877070
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.