Grapini: Nu mai pot fi ministru după luna martie. Mediul de afaceri ar prefera să rămân

Postat la 25 februarie 2014 81 afişări

Ministrul delegat pentru IMM şi Turism, Maria Grapini, a declarat marţi agenţiei MEDIAFAX că nu mai poate rămâne în funcţie mai târziu de luna martie, pentru că intră în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, dar că mediul de afaceri ar fi preferat să rămână ministru.

Grapini: Nu mai pot fi ministru după luna martie. Mediul de afaceri ar prefera să rămân

 "Nu pot rămâne în funcţia de ministru mai târziu de luna martie, pentru că se va intra în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Dar dacă se va face acum o restructurare a guvernului, nu mai are rost să rămân", a spus Grapini.

Partidul Conservator a anunţat recent că va participa la alegerile parlamentare pe o listă comună, alături de PSD şi UNPR, iar Maria Grapini va fi propusă pentru un loc eligibil.

"Eu cred că un europarlamentar poate face mult mai multe. Mediul de afaceri prefera să rămân. Te acomodezi cu ei, începi nişte proiecte şi, într-un fel, te regretă când pleci", a afirmat ministrul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grapini-nu-mai-pot-fi-ministru-dupa-luna-martie-mediul-de-afaceri-ar-prefera-sa-raman-12147083
12147083
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.