Grapini: Hotelierii sunt singurii care se opun forfetarului; vrem să înlocuim un sistem inechitabil

Autor: Cristina Cuncea Postat la 14 februarie 2013 58 afişări

Federaţia Industriei Hoteliere din Ro­mânia este singura organizaţie care se opune introducerii impozitului forfetar, susţine Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, menţionând că nu se urmăreşte aplicarea unei taxe în plus, ci înlocuirea sistemului actual pe care îl consideră inechitabil.

Federaţia Industriei Hoteliere din Ro­mânia este singura organizaţie care se opune introducerii impozitului forfetar, susţine Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, menţionând că nu se urmăreşte aplicarea unei taxe în plus, ci înlocuirea sistemului actual pe care îl consideră inechitabil. "Regret atitudinea omului de afaceri Radu Enache de a transmite o scrisoare deschisă, atâta timp cât a fost invitat la fiecare întâlnire cu asociaţiile din domeniu atunci când s-a dis­cu­tat despre o nouă metodă de impozitare. Din procesele-verbale care i-au fost transmise după fiecare întâlnire a grupului de lucru, ar fi tre­buit să constate că este singura federaţie care se opune. Să fie datorită faptului că «cei mari» au plătit cel mai puţin impozit pe pro­fit?", a declarat Grapini într-un comunicat de presă.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Grapini,
hotelieri,
forfetar,
sistem inechitabil
/actualitate/grapini-hotelierii-sunt-singurii-care-se-opun-forfetarului-vrem-sa-inlocuim-un-sistem-inechitabil-10561244
10561244
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.