Grapini, explicaţie pentru votul negativ dat la înfiinţarea unui tribunal pentru agresiunea Rusiei

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 19 ianuarie 2023 89 afişări

Grapini, explicaţie pentru votul negativ dat la înfiinţarea unui tribunal pentru agresiunea Rusiei

„Mi s-a blocat tasta”, este explicaţia Mariei Grapini pentru votul negativ dat în Parlamentul European la rezoluţia pentru înfiinţarea unui Tribunal special pentru agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei. Ea precizează că şi-a schimbat votul, pentru că regulamentul permite.

„Votul meu la ora 12.37 este în favoarea rezoluţiei. Am corectat deoarece mi s-a blocat tasta şi pe regulament avem la dispoziţie 72 de ore să schimbăm votul dacă a fost greşit”, a comentat Maria Grapini la o postare de pe Facebook.

Ea fusese întrebată de ce a votat împotriva instituirii unui Tribunal Internaţional Special pentru agresiunea Rusiei în Ucraina.

Parlamentul European a votat, joi, cu majoritate de voturi pentru înfiinţarea unui Tribunal special pentru crima de agresiune a Rusiei împotriva Ucrainei, a anunţat eurodeputatul PMP Eugen Tomac: „Putin trebuie să răspundă pentru fiecare viaţă distrusă şi fiecare destin frânt”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grapini,
vot,
tribunal

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.