Grapini continuă şantierele deschise de Udrea dacă sunt realizate 80% şi costă mai mult să le închidă

Postat la 20 ianuarie 2013 17 afişări

Şantierele deschise vor fi continuate dacă sunt realizate în proporţie de 80% şi dacă ar costa mai mult să fie oprite, a declarat sâmbătă ministrul delegat pentru IMM şi Turism, Maria Grapini, ca replică la o reacţie a Elenei Udrea, care a spus că ar fi o performanţă dacă ar continua ce a început ea.

"Cât priveşte şantierele deschise, le vom continua doar dacă sunt realizate în proporţie de 80% şi dacă ar costa mai mult să le oprim. Din păcate, banii din acest an din buget trebuie să-i alocăm facturilor neachitate din anii din urmă", a declarat Grapini sâmbătă într-un comunicat.

Ea a adăugat că va fi greu să continue ce a început Udrea, având în vedere sutele de procese pe care le-a moştenit şi pentru care se plătesc miliarde de lei.

"Totdeauna am acţionat conform principiilor mele şi nu împrumutate de la alţii. Turismul, ca orice domeniu, are nevoie de profesionişti, de aceea eu colaborez cu profesionişti în stabilirea obiectivelor. Dar turismul are nevoie de un bun management şi de asta mă ocup eu. Nu ştiu ca doamna Udrea să fie specialist în turism şi nu cunosc să fie specialistă în management organizaţional sau instituţional, având în vedere că primul act de conducere a fost la un minister. Eu am declarat că nu mă lupt cu nume - de altfel nu i-am pronunţat niciodată numele în declaraţiile mele publice -, ci mă voi lupta cu mentalităţi, comportamente, indicatori de eficienţă şi competitivitate", a mai spus Grapini în comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
şantiere,
Udrea,
Grapini
/actualitate/grapini-continua-santierele-deschise-de-udrea-daca-sunt-realizate-80-si-costa-mai-mult-sa-le-inchida-10500337
10500337
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.