Grand Prix Tokyo la judo: Pe ce locuri s-au clasat sportivii români

Autor: Adina Oşan Postat la 05 decembrie 2014 37 afişări

Sportiva Corina Căprioriu s-a clasat, vineri, pe locul 5, iar Monica Ungureanu şi Andreea Chiţu pe locul 7, la Grand Prix Tokyo la judo, competiţie dotată cu premii totale de 154.000 de dolari.

La categoria 48 de kilograme, Monica Ungureanu a pierdut disputa din grupa D pentru semifinale, cu Ami Kondo (Japonia), după ce trecuse de o adversară din Israel. În recalificări, Ungureanu a cedat în faţa sportivei Paula Pareto, ratând lupta pentru medalia de bronz şi ocupând locul 7.

Andreea Chiţu a evoluat în grupa A la categoria 52 de kilograme, în care a învins-o pe Pei-Ju Lien (Taipei), dar apoi a cedat în faţa lui Yuki Hashimoto (Japonia) în drumul spre semifinale. Chiţu a intrat în recalificări, dar a pierdut din prima luptă, cu Yanet Bermoy Acosta (Cuba) şi s-a clasat în final pe locul 7.

La categoria 57 de kilograme, Corina Căprioriu a obţinut victorii în grupa D în faţa unor adversare din Canada şi Israel, dar a fost învinsă în ultima luptă de nipona Kaori Matsumoto, intrând în recalificări. În prima luptă din aeastă fază a învins-o pe Laetitia Blot (Franţa), dar în cea de-a doua, pentru medalia de bronz, Căprioriu a fost învinsă de Rafaela Silva (Brazilia), clasându-se pe locul 5.

Grand Prix Tokyo, dotat cu premii totale de 154.000 de dolari, se va încheia duminică.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
JUDO,
GRAND PRIX,
/actualitate/grand-prix-tokyo-la-judo-pe-ce-locuri-s-au-clasat-sportivii-romani-13702799
13702799
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.