GRAFICUL SĂPTĂMÂNII. Activitatea din construcţii continuă să piardă teren

Postat la 13 iulie 2014 120 afişări

Sectorul de construcţii din România s-a contractat cu 1,3% în luna mai faţă de luna precedentă în date ajustate sezonier şi în funcţie de numărul de zile lucrătoare. Comparativ cu aceeaşi lună din anul precedent, producţia din construcţii ajustată a scăzut cu 9,7%, arată datele INS.

GRAFICUL SĂPTĂMÂNII. Activitatea din construcţii continuă să piardă teren

Tendinţa din primele trei luni ale anului a indict un volum de construcţii mai mic cu 8,9%.

Pe grupe, în ultimul an cel mai mult au scăzut lucrările de reparaţii capitale, care s-au diminuat cu 19,7%, urmate de lucrările de construcţii noi, mai mici cu 8,2%, în timp ce volumul de lucrări de întreţinere şi reparaţii curente a coborât cu 6,8%. Volumul de lucrări de construcţii inginereşti s-a contractat cu 29%, iar cel pentru clădiri rezidenţiale s-a majorat cu 90%.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/graficul-saptamanii-activitatea-din-constructii-continua-sa-piarda-teren-12932021
12932021
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.