Goţiu: În loc să declare război mafiei pădurilor, şeful Romsilva atacă activiştii de mediu. Demisia

Postat la 26 iunie 2020 219 afişări

Goţiu: În loc să declare război mafiei pădurilor, şeful Romsilva atacă activiştii de mediu. Demisia

În loc să declare război „mafiei pădurilor”, noul şef al Romsilva,Teodor Ţigan, atacă activiştii de mediu: „90% din ONG-urile care trag semnale de alarmă sunt anti-româneşti!”, motiv pentru care ar trebui să demisioneze, susţine senatorul USR Mihai Goţiu.

„Incredibil: În loc să declare război Mafiei Pădurilor, noul şef al Romsilva (Teodor Ţigan - n.r.) atacă activiştii de mediu: <90% din ONG-urile care trag semnale de alarmă sunt anti-româneşti!>”, a scris pe Facebook Mihai Goţiu.

Senatorul USR i-a transmis un mesaj lui Teodor Ţigan că „hoţia pune frână dezvoltării economiei româneşti, nu oamenii care luptă să o oprească.

„Puhoaiele coborâte din munţii fără păduri fac ravagii în localităţi. Numărul transporturilor ilegale de lemn descoperite în perioada stării de urgenţă în urma apelurilor la 112 s-au dublat faţă de perioada similară a anului trecut. 20 de milioane de metri cubi de lemn dispar, în fiecare an, din pădurile României, fără acte.

Alo, domnul director Romsilva! Furtul de lemne nu e <dezvoltarea economiei româneşti”, ci a mafiei. Pierdem, anual, sute de milioane de euro (chiar peste un milliard de euro) din cauza hoţiei din păduri. Asta fără a vorbi de pagubele conexe, aproape imposibil de cuantificat economic. Aţi fost pus şef la Romsilva ca să vă luptaţi cu hoţii, nu cu activiştii de mediu! Dacă Romsilva nu are bani să-şi plătească angajaţii ori pentru împăduriri, cum vă plângeţi, domnule Ţigan, e pentru că banii ăştia ajung în buzunarele mafioţilor şi corupţilor! Iar de suferit, suferim cu toţii. Dacă asta e misiunea d-voastră, să minţiţi că totul e bine şi frumos, când dispariţia pădurilor din România se vede de pe lună, eu vă cer, încă din start: demisia”, a adăugat Goţiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
paduri,
romsilva,
activisti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.