Google si YouTube si-au modificat logourile pentru a marca debutul Cupei Mondiale

Postat la 11 iunie 2010 29 afişări

Google si YouTube si-au modificat, vineri, logourile de pe paginile principale, pentru a marca debutul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud, fiind introduse simboluri specifice competitiei.

Astfel, Google si-a inlocuit logoul clasic cu imaginea unui atacant care se indreapta spre poarta. Noul logo prezinta toate simbolurile specifice jocului - minge de fotbal, echipa adversa care se apara, portarul, dar si un arbitru.

Google isi modifica logoul pentru a marca evenimentele speciale din intreaga lume. Astfel, pe parcursul desfasurarii Olimpiadei de Iarna de la Vancouver de anul acesta, Google a avut un logo diferit in fiecare zi, ilustrand diferitele sporturi din competitie.

Cititi mai multe pe www.mediafax,.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
Google,
YouTube,
Cupa Mondiala
/actualitate/google-si-youtube-si-au-modificat-logourile-pentru-a-marca-debutul-cupei-mondiale-6365773
6365773
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.