GOOGLE sărbătoreşte 15 ani de existenţă printr-un DOODLE interactiv

Postat la 27 septembrie 2013 46 afişări

GOOGLE sărbătoreşte astăzi, 27 septembrie, 15 ani de existenţă printr-un doodle interactiv, mai precis un joc prin care utilizatorii pot obţine cât mai multe dulciuri virtuale lovind într-o ”piñata” mexicană în formă de stea.

GOOGLE sărbătoreşte 15 ani de existenţă printr-un DOODLE interactiv

 Denumit iniţial BackRub şi având sediul într-un garajul din Menlo Park, California, Google a fost creat de studenţii la doctorat Larry Page şi Serghei Brin în 1998, ca parte dintr-un proiect de cercetare, scrie independent.co.uk.

De atunci, Google a devenit cel mai vizitat website din lume, iar fondatorii săi, multimiliardari.

Data exactă a zilei de naştere a motorului de căutare constituie de mult timp un subiect de dezbatere, notează în continuare The Independent. Unii analişti consideră că o zi de naştere mai adecvată ar fi 7 septembrie, data la care website-ul ar fi fost integrat, sau 15 septembrie, ziua care marchează înregistrarea domeniului Google.com.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/google-sarbatoreste-15-ani-de-existenta-printr-un-doodle-interactiv-11406730
11406730
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.