Proiectul privind inventarierea arborilor uscaţi din Capitală, aprobat de Consiliul General

Postat la 26 septembrie 2013 39 afişări

Administratorii domeniului public din Capitală trebuie să inventarieze în 30 de zile arborii şi golurile din plantaţiile de aliniament, trunchiurile fără coroană şi plopii aflaţi în declin biologic, potrivit unui proiect care a fost aprobat joi de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Proiectul privind inventarierea arborilor uscaţi din Capitală, aprobat de Consiliul General

 Proiectul prevede că administratorii legali ai domeniului public trebuie să inventarieze golurile din plantaţiile de aliniament, arborii uscaţi, trunchiurile fără coroană şi arborii din genul Populus (plop) aflaţi în condiţii extreme de declin biologic, în termen de 30 de zile, în perioada de vegetaţie a arborilor.

Inventarierea va trebui să fie însoţită de fotografia fiecărui exemplar, urmând să fie făcută de inspectorii de specialitate ai administraţiilor publice locale, Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement (ALPAB) şi cei ai Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane.

De asemenea, în momentul în care administratorii legali ai domeniului public întocmesc planul de defrişare şi scoatere a rădăcinilor trebuie să aibă întocmit şi planul de plantare prin care să înlocuiască arborii avizaţi pentru defrişare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/proiectul-privind-inventarierea-arborilor-uscati-din-capitala-aprobat-de-consiliul-general-11402315
11402315
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.