Percheziţii în Timişoara: Şase persoane suspectate că aduceau droguri din Spania şi le vindeau pe stradă, audiate

Postat la 26 septembrie 2013 31 afişări

Şase persoane suspectate de trafic de droguri au fost duse la audieri la sediul DIICOT Timişoara, joi dimineaţă, în urma unor percheziţii la locuinţele acestora, anchetatorii spunând că gruparea aducea droguri din Spania la Timişoara prin firme de curierat ale companiilor de transport de persoane.

Percheziţii în Timişoara: Şase persoane suspectate că aduceau droguri din Spania şi le vindeau pe stradă, audiate

 Joi dimineaţă, poliţiştii, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au făcut mai multe percheziţii la locuinţele a şase persoane din Timişoara suspectate de trafic de droguri de risc.

Cei şase suspecţi au fost ridicaţi de anchetatori, fiind duşi la sediul DIICOT Timişoara pentru audieri.

Potrivit unor surse judiciare, cei şase fac parte dintr-o grupare de trafic de droguri care este monitorizată de anchetatori de două luni, când un tânăr a ridicat un colet de la un autocar care circula pe ruta Spania- România. Poliţiştii care l-au urmărit i-au cerut să arate ce are în colet, iar când acesta a fost deschis au constatat că tânărul tocmai primise 2,2 kilograme de canabis în valoare de 11.000 de euro. Tânărul a fost reţinut, iar ulterior a fost arestat preventi

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/perchezitii-in-timisoara-sase-persoane-suspectate-ca-aduceau-droguri-din-spania-si-le-vindeau-pe-strada-audiate-11399404
11399404
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.