Glumele proaste ale mascatilor. Cum au descins cu sirenele pornite in Vama Botosani ca sa ofere flori doamnelor

Postat la 09 martie 2011 26 afişări

Mascatii au descins din nou in vamile romanesti. De aceasta data tinta a fost vama Botosani. Dubele au intrat cu sirena si girofarul pornit, pe la 8 dimineata. Vamesii au inlemnit, convinsi ca dupa Siret si Albita, le-a venit randul si lor. Mascatii au coborat, unul cate unul, gata de interventie. Ultimul avea un brat de flori.

Marti dimineata, de 8 Martie, politistii de frontiera din trupele speciale au inconjurat mai multe masini care erau incolonate la punctele de trecere si au oferit flori femeilor. Cei mai speriati au fost vamesii, ne-au declarat surse din Politia de Frontiera: "I-a luat groaza cand ne-au vazut masinile cu girofar, pline cu mascati. Nu au apreciat actiunea. Nici nu le-am spus de ea, sa nu se desconspire. E primul an in care facem asta cu mascati, cu sirene. De obicei ofereau flori politistii din punctul de trecere a frontierei. Nu ar mai fi fost o surpriza pentru nimeni". Vamesii au intrat in cladirea lor. Politistii de frontiera, relaxati, cunosteau planul actiunii. Unii calatori erau si usor speriati. "Majoritatea erau moldovence, veneau in tara. Le-am oferit flori albe pentru ca baietii de la trupele speciale sunt in negru si lalele pentru ca e primavara", au mai spus politstii de frontiera .

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
descindere,
mascati,
vami,
8 martie
/actualitate/glumele-proaste-ale-mascatilor-cum-au-descins-cu-sirenele-pornite-in-vama-botosani-ca-sa-ofere-flori-doamnelor-8044934
8044934
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.