Gică Hagi se pregăteşte să vândă Viitorul! Preşedintele campioanei a dezvăluit întregul plan

Postat la 18 octombrie 2017 240 afişări

Cristian Bivolaru, preşedintele Viitorului, a anunţat, marţi dimineaţă, că Gică Hagi e gata să renunţe la o parte din acţiunile de la campioana României. În acest sens, "Regele" a angajat deja o firmă care să realizeze un audit al clubului, după care aşteaptă oferte de la potenţiali cumpărători.

Gică Hagi se pregăteşte să vândă Viitorul! Preşedintele campioanei a dezvăluit întregul plan

La opt ani de la momentul în care a înfiinţat Academia, Hagi a reuşit să câştige un titlu istoric în Liga 1, dar incapacitatea de a asigura un buget sănătos l-a făcut pe patronul de la Ovidiu să-şi vândă cei mai buni jucători. La capătul unei perioade grea din punct de vedere financiar, Hagi a început să ia în calcul vânzarea clubului, iar Cristian Bivolaru susţine că lucrurile au fost deja puse în mişcare.

Astfel, Hagi ar fi gata să renunţe la un pachet de acţiuni, iar negocierile vor fi demarate, din nou, după ce Viitorul va trece printr-un proces de evaluare, în urma căruia "Regele" va putea stabili un preţ: "Suntem în continuare într-un proces de evaluare a clubului, un audit. După care, doritorii, potenţialii parteneri, văzând concluziile raportului, îşi vor exprima interesul. Am fost în negocieri, acum suntem în faza în care oamenii aşteaptă să vadă rezultatele concrete ale evaluării", a spus Bivolaru, pentru Pro X.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.