Ghiţă: SUA, cel mai important partener strategic al României. Declaraţia lui Frunda, neinspirată

Postat la 10 ianuarie 2014 32 afişări

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă susţine că SUA sunt cel mai important partener al României, calificând drept "neinspirată" declaraţia lui Gyorgy Frunda, care spusese, în contextul vizitei asistentului secretarului de stat american Victoria Nuland la Bucureşti, că simte o superioritate a SUA.

Ghiţă: SUA, cel mai important partener strategic al României. Declaraţia lui Frunda, neinspirată

 Întrebat despre declaraţiile lui Frunda, consilier al premierului, referitoare la relaţia României cu Statele Unite ale Americii, deputatul Sebastian Ghiţă a declarat că "neinspirat" este un cuvânt prea blând si că astfel de ieşiri, ale unor "consilieri fără relevanţă", nu pot aduce atingere relaţiilor din România şi SUA.

"Cred că domnul Frunda bate câmpii. Nu vreau să-l jignesc şi să spun că a fost o declaraţie idioată, dar cuvântul «neinspirat» este mult prea blând. Statele Unite reprezintă cel mai important partener strategic al României. Dezvoltarea economică a României în condiţii de siguranţă şi stabilitate depinde de acest parteneriat strategic cu Statele Unite ale Americii. Domnul Frunda n-a realizat că declaraţiile sale vor fi folosite ca propagandă anti-Guvern", a declarat Sebastian Ghiţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ghita-sua-cel-mai-important-partener-strategic-al-romaniei-declaratia-lui-frunda-neinspirata-11879200
11879200
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.