Gheorghe Neţoiu rămâne în închisoare. Instanţa i-a repins cererea de anulare a condamnării

Postat la 11 iunie 2014 21 afişări

Gheorghe Neţoiu rămâne în închisoare, după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a respins, miercuri, contestaţia în anulare privind condamnare la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare primite de acesta în dosarul transferurilor de jucători, decizia instanţei fiind definitivă.

Gheorghe Neţoiu rămâne în închisoare. Instanţa i-a repins cererea de anulare a condamnării

 Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea de anulare a pedepsei primite de către Gheorghe Neţoiu, pe motiv că este inadmisibilă.

Decizia a fost luată cu opinia separată a unui magistrat, care a admis în principiu contestaţia lui Neţoiu.

Iniţial, contestaţia în anulare a lui Gheorghe Neţoiu trebuia să se judece în 14 mai. Cei doi judecători ai completului nu au putut să cadă de acord dacă cererea de anulare a pedepsei poate fi admisibilă în principiu. Astfel, s-a constituit un complet de divergenţă, astfel încât trei judecători au dezbătut problema admisibilităţii solicitării.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gheorghe-netoiu-ramane-in-inchisoare-instanta-i-a-repins-cererea-de-anulare-a-condamnarii-12738168
12738168
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.