Poşta Română are un nou Consiliu de Administraţie şi un director general interimar

Postat la 11 iunie 2014 38 afişări

Acţionarii Poşta Română l-au revocat din funcţia de director general al companiei pe Ion Smeeianu şi l-au numit interimar pe Alexandru Petrescu şi au ales un Consiliu de Administraţie provizoriu, al cărui preşedinte este CEO-ul BVB, Ludwik Sobolewski.

Poşta Română are un nou Consiliu de Administraţie şi un director general interimar

 Astfel se confirmă informaţiile publicate vineri de MEDIAFAX, citând surse apropiate situaţiei, că Ministerul pentru Societatea Informaţională a revocat vineri, în AGA, cinci din cei şase membri ai Consiliului de Administraţie al Poştei, pentru că au aprobat un act adiţional la contractul colectiv de muncă prin care vor fi majorate salariile.

"În cadrul şedinţelor Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) Poşta Română S.A. (CNPR) care au avut loc în datele de 5, 6 şi 10 iunie 2014, la care au participat reprezentantul Ministerului pentru Societatea Informaţională (MSI) şi cel al SC Fondul Proprietatea (FP), s-a decis în unanimitate revocarea următoarelor persoane din calitatea de membri în Consiliul de Administraţie (CA): Ion Smeeianu, Adrian Apolzan, Dinu Sava Malacopol, Andreea Dana Stănescu, Gelil Eserghep, Sorana Baciu", se arată într-un comunicat al Poştei Române.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/posta-romana-are-un-nou-consiliu-de-administratie-si-un-director-general-interimar-12737064
12737064
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.