Gheorghe Funar: Voi candida pentru funcţia de preşedinte al PRM. Corneliu Vadim Tudor ar putea fi exclus din partid

Postat la 26 iulie 2013 33 afişări

Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, spune că a aflat că ar fi fost exclus din partid de către Corneliu Vadim Tudor, însă susţine că acest lucru este nestatutar şi afirmă că va candida la preşedinţia partidului la Congresul de la Alba Iulia, la care se va discuta excluderea lui Vadim Tudor.

Gheorghe Funar: Voi candida pentru funcţia de preşedinte al PRM. Corneliu Vadim Tudor ar putea fi exclus din partid

 Gheorghe Funar a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că filiala PRM Cluj şi mai multe filiale au anunţat că îl propun pentru funcţia de preşedinte al partidului, la Congresul Extraordinar care va avea loc, sâmbătă, la Alba Iulia.

"Voi candida pentru că este nevoie de PRM, în condiţiile actuale, când Ungaria este aproape să ne ia Ardealul. Am aflat că C.V. Tudor m-ar fi exclus din partid, dar acest lucru nu este legal şi statutar, nu putea să mă excludă pentru că Biroul Permanent la care face dânsul referire, nu a avut loc. C.V. Tudor confundă PRM cu căţeii din curtea partidului sau din curtea sa personală, dar PRM nu este proprietatea sa, nu este marcă înregistrată la OSIM", a spus Funar.

Potrivit acestuia, la Congresul Extraordinar al PRM de la Alba Iulia se va pune în discuţie excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor şi i se va cere acestuia să renunţe la mandatul de europarlamentar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gheorghe-funar-voi-candida-pentru-functia-de-presedinte-al-prm-corneliu-vadim-tudor-ar-putea-fi-exclus-din-partid-11160263
11160263
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.