Germania pregăteşte măsuri drastice pentru a controla răspândirea COVID-19. Anunţul a fost făcut chiar de Angela Merkel

Postat la 28 octombrie 2020 246 afişări

Germania pregăteşte măsuri drastice pentru a controla răspândirea COVID-19. Anunţul a fost făcut chiar de Angela Merkel

Cancelarul german Angela Merkel e în favoarea introducerii unor restricţii mai severe

Restaurantele, barurile şi sălile de sport s-ar putea închide, dar şcolile vor funcţiona în continuare. Totul se va hotărî miercuri, într-o conferinţă telefonică la care participă liderii celor 16 state germane

Angela Merkel doreşte ca oficialii germani să aprobe miercuri închiderea tuturor restaurantelor şi barurilor începând cu 4 noiembrie, în încercarea de a reduce rata de infectare cu noul coronavirus. Totodată, ideal ar fi ca şcolile şi creşele să rămână deschise, informează Reuters pe baza planului de rezoluţie.

Dacă noile restricţii vor fi aplicate, oamenii nu vor putea ieşi în public decât în grupuri formate din locuitorii a cel mult două case. Încă nu au fost stabilite pedepsele ce vor fi aplicate în caz contrar.

Miercuri va avea loc o conferinţă telefonică la care participă liderii celor 16 state germane, iar în urma deciziei lor se vor închide sau nu sălile de fitness, cluburile şi cinematografele, dar şi teatrele şi sălile de spectacol.

Magazinele vor putea funcţiona doar cu respectarea unor măsuri stricte de igienă şi limitând numărul de clienţi. Restaurantele nu vor mai servi la mese, ci vor opera în sistem take-away.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
germania,
inchidere,
sali

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.