Germania este nemulţumită de ritmul privatizărilor din Grecia

Postat la 21 ianuarie 2013 13 afişări

Guvernul Germaniei este nemulţumit de ritmul prea lent al privatizărilor din Grecia în cadrul programului de împrumuturi de la statele zonei euro, potrivit unui raport prezentat în parlamentul german.

Potrivit raportului, Comisia Europeană aşteaptă în prezent venituri din privatizări de numai 8,5 miliarde de euro până la sfârşitul anului 2016, faţă de 50 de miliarde de euro, cât se estima anterior până la finele anului 2015, potrivit portalului local WAZ, citat de Capital.gr.

Guvernul german a dat vina în raport pe incertitudinile politice de anul trecut din Grecia, precum şi pe condiţiile economice dificile pentru privatizările lente.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Germania,
ritm,
privatizări,
Grecia
/actualitate/germania-este-nemultumita-de-ritmul-privatizarilor-din-grecia-10506104
10506104
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.