Germania avertizează asupra apariţiei a unei noi crize a imigranţilor

Postat la 08 octombrie 2019 174 afişări

Germania a avertizat marţi asupra repetării afluxului de imigranţi ilegali din 2015 care a luat Uniunea Europeană pe nepregătite, Grecia şi Cipru fiind îngrijorate de numărul de persoane care ajung pe teritoriile lor prin Turcia, potrivit Reuters.

Germania avertizează asupra apariţiei a unei noi crize a imigranţilor

Miniştrii UE s-au întâlnit pentru a discuta problema imigraţiei întrucât Grecia a devenit principala poartă de intrare în Europa a oamenilor provenind din Orientul Mujlociu, Asia şi Africa care îşi părăsesc ţările de origine din cauza sărăciei sau a războiului.

”Dacă vom lăsa ca toate statele aflate la graniţele Uniunii Europene (să se descurce singure), nu va exista niciodată o politică comună europeană privind azilul. Iar dacă nu avem o politică comună în acest sens, există pericolul ca imigraţia necontrolată să aibă loc din nou în întreaga Europă. Am mai văzut acest lucru înainte şi nu vreau să se întâmple din nou”, a declarat ministrul german de Interne, Horst Seehofer, în cadrul reuniunii miniştrilor de Externe din UE, care are loc în Luxenburg.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avertizare,
germania,
criza,
imigranti,
cipru

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.