George Clooney strânge 12 milioane de dolari pentru campania electorală a lui Barack Obama

Postat la 05 mai 2012 13 afişări

George Clooney organizează un dineu cu scopul de a strânge fonduri pentru campania de realegere a lui Barack Obama, pe 10 mai, la reşedinţa sa din Studio City, Los Angeles, preconizând să adune în acest scop 12 milioane de dolari.

Potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter, mai multe vedete şi numeroşi executivi de la Hollywood - circa 140 de persoane - au plătit câte 40.000 de dolari pentru a participa la acest dineu cu Clooney şi Obama.

În cadrul acestei campanii organizate de Clooney sunt aşteptate şi donaţii care se pot ridica la un total de 6 milioane de dolari, informează accesshollywood.com. Astfel, în total, Clooney ar putea strânge circa 12 milioane de dolari pentru campania preşedintelui american Barack Obama.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
George Clooney,
Barack Obama,
campanie,
finantare
/actualitate/george-clooney-strange-12-milioane-de-dolari-pentru-campania-electorala-a-lui-barack-obama-9596181
9596181
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.