General Motors va pune pe piaţă un model Hummer electric printr-o investiţie de 3 miliarde de dolari

Autor: Laura Albu Postat la 19 octombrie 2019 127 afişări

General Motors va pune pe piaţă un model Hummer electric printr-o investiţie de 3 miliarde de dolari

General Motors intenţionează să construiască o nouă familie de camioane electrice premium şi vehicule de utilitate sport la uzina sa din Detroit-Hamtramck începând cu sfârşitul anului 2021, printr-o investiţie de 3 miliarde de dolari care va reînnoi impozantul brand Hummer, potrivit Reuters.

Aşa-numitul program BT1 pentru camioane electrice / SUV este elementul central al unei investiţii planificate de 3 miliarde de dolari în uzina din Detroit-Hamtramck pentru fabricarea de camioane şi autoutilitare.

Această mişcare face parte dintr-o investiţie mai amplă de 7,7 miliarde de dolari în fabricile americane ale GM pentru următorii patru ani, conform unui contract de muncă propus între constructor şi sindicatul United Auto Workers (UAW).

Investiţiile au fost făcute publice de UAW vineri, dar nu au fost furnizate detalii.

Investiţia ar muta producătorul auto într-o parte a pieţei EV care este în mare parte testată şi în care General Motors are o probabilitate mai mare de a obţine un profit, au spus analiştii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GENERAL MOTORS,
ELECTRIC,
SUV

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.