Gazprom lansează o ofertă pentru şoferii din România

Autor: Razvan Muresan Postat la 05 octombrie 2013 34692 afişări

Reţeaua de benzinării Gazprom, prezentă pe piaţa din România cu 12 staţii de alimentare, le oferă gratuit clienţilor care alimentează cu minimum 20 de litri de carburant un croissant şi o cafea.

Gazprom lansează o ofertă pentru şoferii din România

Gazprom deţine staţii de alimentare la Timişoara (2), Sibiu (3), Oradea (2), Arad (3) şi alte două pe autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 59. Reţeaua Gazprom a practicat la venirea în România cele mai mici preţuri de pe piaţă, după cum Business Magazin a scris aici

Grupul petrolier sârbesc NIS, controlat de gigantul rusesc Gazprom, a ajuns pe piaţa locală la un număr de 12 benzinării, prima unitate fiind inaugurată la finele anului trecut în localitatea Veştem, din apropierea Sibiului. Toate staţiile de alimentare poartă sigla Gazprom, iar până la finalul anului obiectivul este acela de a ajunge la o reţea formată din 50 de unităţi, potrivit celor mai recente declaraţii oficiale din partea grupului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gazpron,
oferta,
piata,
romania,
benzinarie,
clienti
/actualitate/gazprom-lanseaza-o-oferta-pentru-soferii-din-romania-11461028
11461028
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.