Gavrilescu, despre noua taxă auto: Încercăm să găsim variante în concordanţă cu directivele

Postat la 20 ianuarie 2019 58 afişări

Graţiela Gavrilescu spune că nu este gata o formulă de calcul pentru noua taxă auto şi, după ce grupurile de lucru vor avea o variantă sustenabilă astfel încât să nu poată fi atacată, va fi informată populaţia. Ministrul spune că se caută soluţii pentru respectarea directivelor europene.

Gavrilescu, despre noua taxă auto: Încercăm să găsim variante în concordanţă cu directivele

„Încercăm să găsim variante astfel încât să fie în concordanţă cu directivele europene. În momentul în care vom avea o formulă de calcul care să fie sustenabilă, să nu poată fi atacată, o să informez public cetăţenii. Să dea inclusiv prin act normativ prin care să purtăm o discuţie prin care să informăm cetăţenii”, a declarat ministrul Mediului, vicepremierul Graţiela Gavrilescu, la Antena3.

 

În ceea ce priveşte stabilirea unui termen în privinţa taxei auto, Gavrilescu a spus că trebuie să dea dovadă de „responsabilitate”

 

„Am reuşit să adoptăm într-un timp scurt o ordonanţă pentru restituirea acestei taxe. Lucrul acesta s-a făcut este pentru că un volum foarte mare de documente a fost adus la ANAF, iar procesarea documentelor necesită timp”, a mai spus ministrul.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
directive,
taxa auto,
variante,
refuz,
atac,
europene

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.